03 Ağustos, 2009

DONDURMALI KEMALPAŞA (muhteşem ikili)

en sevdiğim hamur tatlısını eklemessem olmaaaz ;)MALZEMELER :
1 paket hazır kemalpaşa, toz şeker , 2 dilim limon , süslemek için çeviz (yahut en yakışan) maraş dondurması)
HAZIRLANIŞI :
Yayvan bir tencere içine 4 ila 5 bardak soğuk su istenilen damak tadına görede şeker ekleyin karıştırın . limonu ve kemalpaşalarıda atıp ocağı yakın kısık ateşte kabarıp pişene kadar kaynatın dağılmamasına özen gösterin lütfen bu güzel tatlıya saygısızlık olmasın :) piştikden sonra bir tabağa alın yanına dondurma yada üzerini fındıkla süsleyin. Bu resimleri çekmeden önce dayanamayıp yedim tabi, afiyet olsun..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder